Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

Budapesten ülésezett február 28-án és március 1-jén az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Európai Környezet és Egészség Folyamat vezetőségi testülete. Az ülés célja a 2023 júliusában szintén Budapesten megrendezésre kerülő Környezet és Egészség Miniszteri Konferencia programjának előkészítése. Dr. Müller Cecília, országos tisztifőorvos üdvözlő beszédében emlékeztetett arra, hogy közel 20 éve egyszer már Magyarország volt a házigazdája a Miniszteri Konferenciának. Az akkor elfogadott Környezeti Gyermekegészségügyi Akcióprogram eredményét és tapasztalatait azóta is hasznosítjuk.

Az idei konferencia fókuszában a hármas környezeti krízis, a klímaváltozás, a növekvő környezetszennyezés és a biodiverzitás csökkenésének emberi egészségre gyakorolt hatása áll. A konferencia eredményeként a WHO Európai Régió országainak környezetért és egészségügyért felelős miniszterei egy nyilatkozatot fogadnak el, amely rögzíti a legfontosabb vállalásokat a környezeti eredetű ártalmak csökkentése érdekében.​

 

  • IMG_0054
  • IMG_0052

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít