Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A Vérvételi hely az önkéntesen szűrővizsgálatra jelentkezőknél és a mikrobiológiai vizsgálatra beutalóval rendelkező betegeknél elvégzi a vérvételt és gondoskodik a megfelelő laboratóriumba juttatásról. HIV vizsgálat kérése esetén gondoskodik a jelentkező felvilágosításáról. Megerősítetten HIV pozitív esetben a lelet átadásakor a páciensnek a vizsgálat eredményével kapcsolatban tájékoztatást/konzultációt tart.

A Klinikai Mintaátvevő feladata a diagnosztikai és járványügyi vizsgálatokra beérkező különböző humán vizsgálati minták átvétele, valamint a laboratóriumi tevékenységhez kapcsolódó támogatói feladatok koordinálása, elemzések, adatszolgáltatások készítése.

A Táptalajkészítő egység fő feladata, hogy táptalajokat, tápfolyadékokat ellenőrzötten állít elő, kiszerel, tárol saját felhasználásra, valamint klinikai és járványügyi mikrobiológiai laboratóriumok számára. Ártalmatlanítja a fertőzött anyagot és hulladékot és ioncserélt és ultratiszta vizet biztosít a szakmai osztályok részére;

Az Állatház rutin jellegű alapfeladata, hogy a kísérleti állatokat felhasználó osztályok állattartási hátterét biztosítja. Állatorvosi felügyeletet és szaktanácsadást biztosít az állatkísérletekhez, és elkötelezett az egyre szigorúbb állatvédelmi előírások betartásában ezért aktívan részt vesz a Munkahelyi Állatjóléti Bizottság munkájában.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít