Könnyű kezelés

  • Nagyítás 100%
  • Betűméret 100%
  • Sorköz 100%
  • Szóköz 100%

nnk emblema logo

nnk cim telefon

A Járványügyi és Infekciókontroll Főosztály feladatköréhez tartozó adatgyűjtések alapján készített jelentések, tájékoztatók elérési útvonala témakörönként az alábbi:

Fertőző betegségek

Védőoltások

Módszertani levél a 2022. évi védőoltásokról

https://www.antsz.hu/data/cms101372/VML_2022_NNK.pdf

HIV/AIDS megbetegedések Magyarországon

Szexuálisan terjedő fertőzések

Influenza

Egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések

Kórházi fertőzések

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK), eleget téve az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések megelőzéséről, e tevékenységek szakmai minimumfeltételeiről és felügyeletéről szóló 20/2009. (VI.18.) EüM rendelet előírásainak, összefoglaló jelentést tesz közzé a hazai fekvőbeteg-ellátó intézmények által az Országos Szakmai Információs Rendszeren (OSZIR) keresztül a Nemzeti Nozokomiális Surveillance Rendszerbe (NNSR) a 2022. évre vonatkozóan jelentett adatokról. A jelentés összegzi mind a jogszabály szerint kötelező, mind az intézmények által kötelezően választható surveillance modulok eredményeit.

Az NNSR jelentésben közreadott eredmények szakembereknek (országos és intézményi egészségügyi vezetők, minőségfejlesztési szakemberek, fertőzés-megelőzési tevékenységért, illetve antibiotikum alkalmazás irányításáért felelős szakemberek) készülnek, a publikált adatok a jelentés meghatározó részében egyszerű leíró (deskriptív) statisztikákat tartalmaznak, így például százalékos arányokat, átlagokat, medián értékeket.

SSL ClassC

bm

Minden jog fenntartva © 2023, Nemzeti Népegészségügyi Központ

Adatkezelési tájékoztató

Akadálymentességi nyilatkozat

Mentés
Sütik testreszabása
A többi weblaphoz hasonlóan mi is sütiket használunk a weblap teljesítményének fokozására, amennyiben ezeket visszautasítja az oldal működése bizonytalanná válhat!
Mindent elfogad
Mindent visszautasít
Analytics
Az adatok elemzésére használt eszközök egy webhely hatékonyságának mérésére és működésének megértésére.
Google Analytics
Elfogad
Visszautasít